Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad mladih ONLINE OBUKA: Design thinking po meri mladih
 
 

ONLINE OBUKA: Design thinking po meri mladih

#ŠtaNamTeško volontersku akciju „Design thinking po meri mladih“ organizuje neformalna grupa „Edukacija za mlade“ u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, Centrom za građansko delovanje, Timom42, Empower-om i Pokretom gorana Vojvodine. Ova akcija je finansirana kroz program Mladi su zakon. Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

 

Design Thinking je tehnika racionalnog i intuitivnog razmišljanja, metoda kojom kompanije na kreativan način mogu doći do rešenja za određene probleme ili kreirati inovativne proizvode i usluge. Design Thinking spaja ono što je potrebno sa ljudske tačke gledišta sa onim što je tehnološki izvodljivo i ekonomski održivo. Data metodologija veliku primenu nalazi u različitim situacijama, kao i u procesu kreativnog načina rešavanja problem.

Pozivamo sve mlade sa teritorije grada Kragujevca da se prijave i uzmu učešće u okviru date online obuke Design thinking po meri mladih. Mladi će imati priliku da se upoznaju sa Design thinking metodologijom,njenom primenom u svakodnevnom radu i brojnim situacijama, kao i da se praktično upoznaju sa primenom date metode u procesu rešavanja lokalnih problema i izazova, da upoznaju svoje vršnjake u okviru lokalne zajednice, kao i da dobiju sertifikat za uspešno učešće u okviru programa obuke. Samo obuka se izvodi online putem zoom platforme i brojnih drugih digitalnih alata, tokom subote (28.11.) i nedelje (29.11.) sa početkom u 12h, obuke neće dugo trajati, dok je zanimljivo i korisno druženje zasigurano! :)

Polaznici se mogu prijaviti do petka do 20 časova, putem prijavnog formulara na sledećem linku https://forms.gle/nMuuNv2Wibr8pA1g8 . Link ka našem fb događaju za više informacija https://fb.me/e/1IGlUCaJk .

Radujemo se zajedničkom druženju u okviru Online obuka: Design thinking po meri mladih.

Program MLADI SU ZAKON je nacionalni program Ministarstva omladine i sporta koji ima za cilj podsticanje aktivizma i volontiranja među mladima, omogućavanja sticanja veština za lični razvoj i bolju zapošljivost kroz volontiranje, omogućavanja doprinosa mladih održivom razvoju lokalnih zajednica i podsticanja prepoznatljivosti volonterskog doprinosa mladih na lokalnom i nacionalnom nivou.