Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika JEZIVO: Pao najkrvoločniji narkobos koji je kuvao ljudske glave!
 
 

JEZIVO: Pao najkrvoločniji narkobos koji je kuvao ljudske glave!

Specijalnost ovog narkobosa je prema rečima meskičke policije bila kuvanje ljudskih glava u kiselini, u kojoj su skončale sve žrtve bilo policajci, šijuni ili pripadnici rivalskih kartela koji su se usudili da stanu na put zloglasnom Z-40

MEKSIKO SITI - Miguel Anhel Trevino poznat pod nadimkom Z-40 šef najzloglasnijeg narkokartela, Los Zetas, koji kontroliše istočni deo Meksičkog zaliva uhapšen je 15 jula posle sedmominutne policijske akcije u kojoj je učestvovao helikopter meksičke mornarice.

O ovoj akciji sumnja se da je policija imala i ispomoć američkih bespilotnih letelica koje deluju u sklopu američke agencije za borbu protiv narkotika DEA.

Specijalnost ovog narkobosa je prema rečima meskičke policije bila kuvanje ljudskih glava u kiselini, u kojoj su skončale sve žrtve bilo policajci, špijuni ili pripadnici rivalskih kartela koji su se usudili da stanu na put zloglasnom Z-40.

Zanimljivo je da je Trevino uhapšen bez ispaljenog metka iako je kod dvojice njegovih telohranitelja pronađeno osam automatskih pušaka i 500 metaka. Trevino je bio poznat i po tome što se kretao po seoskim stazama i puteljcima.

Z 40 je okretao milijarde dolara na trgovini narkoticima, a njegovim hapšenjem označen je kraj epohe vladavine Los Zetas narkokartela koji je ubio čak 65.000 ljudi.

 

 

 

Izvor: Kurir

This content has been locked. You can no longer post any comment.