Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Posedovao pištolje bez dozvole
 
 

Posedovao pištolje bez dozvole

Policija u Kniću, odredila je meru zadržavanja do 48 sati M. M. (55) iz mesta Bare zbog posedovanja četiri pištolja i više od 100 metaka bez dozvole kao i zbog ometanje službenog lica u obavljanju posla.

Policijska patrola je intervenisala u Barama kod Knića, nakon prijave da osumnjičeni vređa komšinicu i upućuje joj pretnje,. Prilikom intervencije, M. M. je vređao policijske službenike i odbio bilo kakvu saradnju.

Pretresom njegove kuće policija je pronašla četiri pištolja bez fabričkih brojeva i preko sto metaka za pištoljsko i puščano naoružanje, koje je posedovao bez dozvole.

Policija je saopštila da će osumnjičeni nakon isteka mere zadržavanja biti sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Kragujevcu.

 

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');