Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika SVEDOK: Kako je Fedora tuklo 30 pripadnika obezbeđenja s nekoliko splavova!
 
 

SVEDOK: Kako je Fedora tuklo 30 pripadnika obezbeđenja s nekoliko splavova!

- Nadirali su sa svih strana kao čopor besnih pasa sve dok nisu ubili Fedora. Dok su on i Milan nepomično ležali na zemlji, oni su ih i dalje krvnički gazili - rekao je radnik splava "Saund" Dušan Vujanović na saslušanju u Palati pravde.

“Fedor i Milan su nepomično ležali na zemlji, a oni su ih i dalje krvnički gazili. Nadirali su sa svih strana kao čopor besnih pasa sve dok nisu ubili Fedora. Bilo ih je više od trideset, jer su ovima sa ‘Saunda’ u pomoć došle i kolege s ‘Fristajlera’ i ‘Rivera’”, rekao je juče na saslušanju u Palati pravde Nemanja Grigorin, blizak prijatelj Fedora Frimermana (30), ubijenog 26. jula ispred splava “Saund”.

U skoro dvočasovnom iskazu pred istražnim sudijom Grigorin je detaljno opisao kako je 30 razularenih pripadnika obezbeđenja tuklo Milana Modrinića (39) i pokojnog Fedora Frimermana (30).

Sve je, prema njegovim rečima, počelo u trenutku kada je Modrinić slučajno u prolatu zakačio izbacivača Denisa Pavlova, jednog od četvorice uhapšenih.

- Njih dvojica su se pokoškali, pa mu je Pavlov rekao: “Ajde, p..ko, izađi napolje“. Svi smo izašli sa splava i Fedor se isprva nije mešao u tu raspravu, ali je onda počela tuča i morao je da odbrani druga. Video sam odjednom kako dolaze radnici obezbeđenja sa dva okolna splava. U trenutku ih je bilo preko trideset, izgledali su kao čopor pasa željan krvi. Svi su počeli da nas tuku – rekao je Grigorin, kako “Naše novine” nezvanično saznaju, i naveo da je Fedora i njega najviše tukao osumnjičeni Pavlov.

Posle Grigorina, iskaz kao svedok dao je i radnik splava “Saund” Dušan Vujanović.

- U tuči je učestvovalo preko 30 ljudi s različitih splavova, iako je sam sukob počeo između radnika obezbeđenja na “Saundu” i ovog drugog čoveka. U ceo incident uključili su se i radnici s “Fristajlera” i “Rivera” – rekao je ovaj svedok koji nije učestvovao u brutalnom napadu na Frimermana.

Pred istražnim sudijom Višeg suda Rašom Jankovićem juče se od pozvanih svedoka nije pojavio Frimermanov prijatelj Milan Modrinić, iz nepoznatih razloga. Saslušanje svedoka nastavlja se danas i u ponedeljak, kada će izjave dati i radnici obezbeđenja s “Fristajlera”.

Izvor:Naše novine

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži