Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Saopštenje iz PU Kragujevca povodom pronađenih zasada indijske konoplje kod Batočine
 
 

Saopštenje iz PU Kragujevca povodom pronađenih zasada indijske konoplje kod Batočine

Saopštenje

Kragujevčka kriminalistička policija je,u okviru akcije koju poslednjih dana intezivno sprovodi na području Šumadije,u ataru sela Brzan kod Batočine,na više lokacija pronašle zasade biljke indijske konoplje.

U toku je seča pronađenih zasada,a procenjuje se da je otkriveno oko 200 kilograma ove biljke.Tačna količina znaće se nakon završene akcije,kada indijska konoplja bude izmerena.

Kragujevčka policija radi na indentifikovanju osoba koje su uzgajale ovu biljku.

U narednom periodu nastaviće se rad na pronalaženju i drugih zasada biljke indijske konoplje,o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Broj:93/13
15. avgust 2013. godine

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');