Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Muškarac pucao u restoranu u Nemačkoj, dvoje ubio, petoro ranio, pa izvršio samoubistvo
 
 

Muškarac pucao u restoranu u Nemačkoj, dvoje ubio, petoro ranio, pa izvršio samoubistvo

Najmanje tri lica su ubijena, a pet ih je ranjeno kada je nepoznati muškarac pucao u restoranu u malom gradu na jugozapadu Nemačke, saopštili su policijski izvori.

Napadač je, iz za sada nepoznatih razloga, počeo da puca u jednom restoranu u Dosenhajmu, u pokrajini Baden-Virtemberg, gđe se održavao sastanak, precizirala je policija.

- Tačan kontekst, motivi i kako su se događaji odvijali za sada su još nejasni - rekao je portparol policije za njemačku agenciju DPA.

Prema prvim podacima iz istrage, izgleda da je čovek nakon svađe pucao na dve osobe, a zatim sebi oduzeo život, prenio je AFP. U pucnjavi je ranjeno pet ljudi, od kojih neki teško.

Policija je dobila poziv za intervenciju oko 19.00 časova, a u trenutku incidenta u restoranu je bilo oko dvadeset osoba. Ovo je drugi oružani incident u Nemačkoj u poslednja dva dana.

Juče je susednoj pokrajini Bavarskoj naoružani čovek ušao u zgradu opštine u mestu Ingolštatu i držao troje ljudi zatočene više sati.

Situacija je razrešena hapšenjem otmičara, a taoci su oslobođeni bez povreda.

 

Izvor: Blic

This content has been locked. You can no longer post any comment.