Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Poginulo dvoje dece, 12 povređenih kod Velike Plane
 
 

Poginulo dvoje dece, 12 povređenih kod Velike Plane

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros kod Velike Plane poginula su dva deteta, a povređeno je 12 osoba, prenela je RTS.

Dva deteta su poginula, a 12 osoba povređeno u saobraćajnoj nesreći kod Velike Plane. Sudarili su se kombi holandskih i automobil francuskih registarskih tablica u kojima su bili turski državljani.

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros kod Velike Plane poginula su dva deteta, a povređeno je 12 osoba.

Kako saznaje RTS, sudarili su se kombi holandskih i automobil francuskih registarskih tablica u kojima su bili turski državljani.

Nesreća se dogodila oko 04.30 časova kod skretanja za Veliku Planu, a prema prvim informacijama, poginula su dva deteta starosti tri i 10 godina koja imaju holandsko državljanstvo.

Povređeni putnici prebačeni su u bolnicu u Smederevskoj Palanci i trenutno se radi na njihovom zbrinjavanju.

Zbog ovog udesa na autoputu Beograd – Niš u smeru ka Beogradu bile su kilometarske kolone i vozila su bila naizmenično propuštana.

Udes se dogodio u traci u pravcu prema Beogradu, a uviđaj je završen i saobraćaj se polako normalizuje.

Izvor:RTS

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');