Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Saopštenje PU Kragujevca povodom saobraćajne nezgode
 
 

Saopštenje PU Kragujevca povodom saobraćajne nezgode

Saopstenje

U saobraćajnoj nezgodi koja se noćas oko 03,00 časa dogodila u Ulici Kraljevačkog bataljona,u blizini noćnog kluba "Tron",poginuo je IVAN L.(30) iz Kragujevca.

Upravljajući putničkim vozilom marke "jugo" VLADIMIR Z.(38) iz Kragujevca,usled neprilagodjene brzine,izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na drugu stranu kolovoza,usled čega je došlo do kontakta sa vozilom marke"bmw" iz suprotnog smera,a kojim je upravljao ALEKSANDAR T(20) iz Kragujevca

U ovoj saobraćajnoj nezgodi putnik iz vozila "jugo" Ivan L. je podlegao povredama na licu mesta,Teške telesne povrede zadobili su vozač Vladimir Z.,kao i putnik iz vozila marke "bmw",Miodrag P.(17) iz Kragujevca,dok je Aleksandar T.zadobio lake telesne povrede.Sva lica su zadržana u Kliničkom centru Kragujevac na daljem lečenju.

Uvidjaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu,u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne  policije.

Broj:99/13

1.septembar 2013.godine

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');