Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Četiri udesa, šestoro povređeno
 
 

Četiri udesa, šestoro povređeno

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je povređeno šest osoba, od kojih je jedna prevezena na odeljenje za reanimaciju.

Među povređenima je i 11-godišnji dečak, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ženska osoba starosti oko 26 godina je u udesu na Zrenjaninskom putu kod "Japanskog cveta" oko 23.10 časova zatečena pored automobila sa povredama glave i kičme, razderotinama po nogama, ogrebotinama po licu i povredom glave, rekla je Macura.

Pod sumnjom da je zadobila potres mozga, ona je prevezena na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, kazala je Macura.

U udesu oko 20.45 časova u Ulici Mihaila Mihaila Vukše kod naselja Galenika muškarac star 36 godina zadobio je povredu glave i ogrebotine po licu i prevezen je u Urgentni centar. Tom prilikom je i dečak uzrasta 11 godina zadobio povredu glave, rekla je Macura.

Mladić star oko 22 godine, motociklista, je u udesu oko 01.50 časova na uglu ulica Kneza Miloša i Višegradske zadobio povrede slabinskog dela kičme, podlaktice i ramena, a prevezen je u Urgentni centar.

U udesu oko 21.35 časova na Novom obrenovačkom drumu kod Ade žena stara oko 74 godine zadobila je povredu grudnog koša i skočnog zgloba, dok je muškarac star oko 41 godinu zadobio povredu glave, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 108 intervencija od kojih 25 na javnim mestima, a pomoć lekara su od hroničnih bolesnika najčešće tražili astmatičari, srčani i psihijatrijski pacijenti, dodala je Macura.

 

 

Izvor: TANJUG

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');