Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika BANJA VRUJCI: Pretio i lomio, pa pucao iz automatske puške u restoran sa 30 gostiju!
 
 

BANJA VRUJCI: Pretio i lomio, pa pucao iz automatske puške u restoran sa 30 gostiju!

Nakon što su vlasnici osumnjičenog Iliju F. (33) izbacili iz restorana zbog kabadahijskog ponašanja, on se posle sat vremena vratio sa bratom i ispalio 30 metaka u ugostiteljski objekat.

Policajci Valjeva uhapsili su Iliju F. (33) zbog sumnje da je noćas u Banji Vrujci iz automatske puške ispalio pun okvir, odnosno 30 metaka ka lokalnom restoranu, u kome je u tom trenutku bilo oko 30 ljudi, saznaje Telegraf.

Prema izjavama očevidaca, Ilija je prethodno sa društvom bio u restoranu i u jednom trenutku počeli su kabadahijski da se ponašaju – prete, viču i lome inventar. Vlasnici su ih tada izbacili iz restorana, a Ilija je pretio da će se vratiti.

Posle sat vremena došao je u automobilu koji je vozio njegov brat Ivan F. (34) i sa razdaljine od 10 metara ispalio metke ka restoranu.

Srećom, niko nije ranjen, a kada je gazda restorana povikao da će zvati policiju napadači su pobegli ka Mionici.

U Mionici je policija napravila blokadu, a Ilija je, videvši policiju, pobegao iz automobila, ali je brzo uhapšen.

Kod njega je pronađena automatska puška sa još dva okvira sa municijom. Njegov brat Ivan je uspeo da zaobiđe blokadu, ali je uhapšen na ulasku u Valjevo.

Ilija je više puta osuđivan za najteža krivična dela i proveo je u zatvoru više od 10 godina, dok je Ivan jednom osuđen.

Izvor:Telegraf

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');