Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Saopštenje iz PU Kragujevca povodom neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opijnih droga
 
 

Saopštenje iz PU Kragujevca povodom neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opijnih droga

Saopštenje

Kragujevačka kriminalistička policija je LAZARU R.(26),DJURI V.(28) i IVANU I.(39) iz Kragujevaca odredila meru zadržavanja u trajanju do 48 sati,zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnje i stavljanja u promet opijnih droga.

Postoje osnovi sumnje da su Djura V. i Ivan I,,u avgustu i septembru 2013.godine,od Lazara R. kupovali opojne droge heroin i marihuanu.Pretresom njihovih stanova pronadjeno je 4,3 grama heroina i 112,4 grama marihuane.

Lazar R.,Djura V. i Ivan I. biče danas,uz krivičnu prijavu,sprovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

Broj:101/13
4.septembar 2013.godine

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');