Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika POLICIJO, REAGUJ: Srednjoškolci opljačkali majku (22) dok je šetala sa detetom (1)!
 
 

POLICIJO, REAGUJ: Srednjoškolci opljačkali majku (22) dok je šetala sa detetom (1)!

Dečaci su je pred mnoštvom svedoka udarili po ruci, oteli torbu, a niko od prolaznika koji su se zadesili na licu mesta nije reagovao kako bi joj pomogao i zaustavio huligane.

Grupa srednjoškolaca opljačkala je danas, usred bela dana, na “četvrtom kilometru” u Boru Jovanku S. (22), koja je šetala sa detetom u kolicima.

Dečaci su joj pred mnoštvom svedoka oteli torbu, a niko od prolaznika koji su se zadesili na licu mesta nije reagovao kako bi joj pomogao i zaustavio huligane!!!

- Bila sam zgranuta jer nisam mogla da poverujem da bi tako nešto uradili srednjoškolci –  u šoku govori Jovanka S. inače majka jednogodišnje devojčice.

Nemili događaj se desio oko dva sata posle podneva, u vreme kada su se učenici vraćali iz škole.

- Ružno je što se takve stvari događaju, prvenstveno krivim roditelje te dece. Važno je ipak da nije niko povređen, a posle jučerašnjeg šoka dobra vest je i da su joj pronađena dokumenta – kaže za Telegraf Zoran, otac Jovanke S.

Kako je objasnila napadnuta majka, neko joj je iz grupe od petoro-šestoro srednjoškolaca, prišao, udario po ruci i oteo torbu. Nakon toga su se dali u beg.

S obzirom da je Jovanka bila sa detetom u kolicima, nije mogla da reaguje i pojuri svog napadača, ali je pomoć zatražila od ljudi koji su se tu zatekli.

- Iako sam glasno dozivala, niko mi nije pritekao u pomoć – kaže razočarano u svoje sugrađane.

Torbicu je nešto kasnije iza Sportskog centra slučajno pronašao jedan mladić, koji je po dokumentima prepoznao napadnutu devojku i vratio je vlasnici. U njoj je bilo svega, osim novca.

- Imala sam u torbi 50 evra. Nije mnogo, ali taj novac sam ponela da razmenim kako bih kupila haljinu za ćerkin rođendan – kaže razočarano ova Boranka.

Ceo slučaj je prijavljen borskoj policiji.

Izvor:Telegraf

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');