Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Dve devojke poginule, tri povređene!
 
 

TRAGEDIJA U KRAGUJEVCU: Dve devojke poginule, tri povređene!

U saobraćajnoj nesreći u Kragujevcu jutros su poginule su dve devojke, a tri su povređene posle izletanja automobila sa kolovoza u Ulici Kneza Mihaila.

Dve devojke su poginule, a tri povređene u saobraćajnoj nesreći rano jutros u Kragujevcu, izjavio je Tanjugu načelnik Policijske uprave Ivan Ðorović.

Od tri povređene devojke, dve su zadobile teške povrede, a jedna laku telesnu povredu.

- Nesreća se dogodila nešto posle tri sata ujutru u ulici Kneza Mihaila i poginule devojke, starosti 23 godine, i povređene bile su u jednom putničkom automobilu – rekao je Ðorović.

Prema njegovim rečima, poginule i povređene devojke bile su u automobilu koja je izletelo sa kolovoza posle kontakta s automobilom koji se kretao u istom smeru.

Izvor:Telegraf/Tanjug

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');