Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika ARANĐELOVAC: Petaci pesnicama pretukli đaka prvaka u školskom dvorištu!
 
 

ARANĐELOVAC: Petaci pesnicama pretukli đaka prvaka u školskom dvorištu!

Tuča se dogodila u školskom dvorištu u prepodnevnoj smeni, a dečaku je povređena slezina.

U dvorištu osnovne škole u Aranđelovcu u sredu je pretučen učenik prvog razreda.

Njega su prema prvim saznanjima pretukla dvojica petaka. Dečak koji pohađa prvi razred škole „Svetolik Ranković“ zbog zadobijenih povreda zbrinut je na Dečijoj hirurgiji u kragujevačom Kliničkom centru.

Tuča se, kako saznajemo dogodila u školskom dvorištu u prepodnevnoj smeni. Prema nezvaničnim infromacijama prvaku je povređena slezina, ali njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

- Identifikovali smo dvojicu petaka koji su učestvovali u toj tuči i sa njima se upravo obavlja razgovor u Centru za socijalni rad u prisustvu roditelja, psihologa i školskog policajca, izjavio je Ivan Đorović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu.

Nakon obavljeno razgovora protiv roditelja će, kako najavljuje Đorović, biti podnete prekršajne prijave, a ostale mere biće preduzete u saradnji sa centrom za socijalni rad.

Portparolka Klinička centra Vanja Đorđević izjavila je da je dečak u stabilnom stanju, da je van životne opasnosti, kao i da je smešten na kliniku za dečiju hirurgiju.

Neki očevici kažu da su prvaka (7) napala zapravo petorica petaka, koji su ga toliko išutirali, izgazili da se nesrećni dečak nalazi u bolnici u Kragujevcu.

Izvor:Kurir

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');