Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Više hapšenja zbog dilovanja drogom
 
 

Više hapšenja zbog dilovanja drogom

U široj akciji za suzbijanje trgovine i proizvodnje opojnih droga na području Šumadije, uhapšeno je pet osoba, dok se za šestom traga.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave, kragujevačka policija lišila je slobode Miloša L. (43) i Tanju K. (32), oboje iz Beograda, kao i Aleksandra P. (33) iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo – neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Milan D. (27) iz Beograda, sumnjiči se za isto krivično delo, ali se trenutno nalazi u bekstvu.

Oni su privedeni zbog postojanja osnova sumnje da su tokom septembra 2013. godine prodavali heroin uživaocima sa područja opštine Aranđelovac, a kod njih je pronađeno 26 kesica heroina, ukupne mase 6,8 grama.

U nastavki akcije, kako je navedeno, slobode su lišeni i Filip N. (24) i Miloš S. (30) iz okoline Aranđelovca, takođe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kod Filipa N, u dvorištu porodične kuće, policija je pronašla zasad od 23 biljke indijske konoplje ukupne težine 7,6 kilograma u sirovom stanju, dok je kod Miloša S, pronađeno je 6,5 grama marihuane i više semenki indijske konoplje.

Sva uhapšena lica, uz krivičnu prijavu, biće sprovedena istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu, saopšteno je iz Policije.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');