Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Niš: Prevareno 200 osoba za 1,2 miliona dinara
 
 

Niš: Prevareno 200 osoba za 1,2 miliona dinara

Niška policija privela je istražnom sudiji Nenada R.(52) iz Aleksinca zbog sumnje da je, zajedno sa svojim rođakom iz Slovenije, prevario oko 200 osoba, od kojih su uzeli 1,2 miliona dinara obećavajući im posao u Nemačkoj, saopštila je danas Policijska uprava u Nišu.

Oštećeni su po 54 evra davali Milošu N. iz Slovenije, koji je u Aleksincu boravio u junu ove godine, a novoprijavljeni su novac i dokumentaciju kasnije davali Nenadu koji je primljeni novac uplaćivao na račun Miloševe vanbračne supruge, naveli su u policiji.

Miloš je trenutno nedostupan organima gonjenja, a Nenada je istražni sudija pustio da se brani sa slobode, dodaje policija.

Izvor: Tanjug

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');