Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Bankar sa računa klijenata skinuo 280.000 evra!
 
 

Bankar sa računa klijenata skinuo 280.000 evra!

Policija je dopunila krivičnu prijavu kojom se bankar Miloš K, sumnjiči da je lažirajući dokumentima sa računa stranaka ukrao 280.000 evra.

Niška policija podnela je u redovnom postuku krivičnu prijavu protiv referenta AIK banke Miloša K.(29) iz Niša zbog sumnje da je falsifikovao potpise klijenata na deviznim nalozima i s njihovih računa podizao sredstva oročene štednje u iznosu od 280.000 evra.

Policija navodi da je reč zapravo o dopuni krivične prijave iz februara ove godine, kada je Miloš priveden zbog sumnje da je falsifikovao potpis klijenta i s njegovog računa podigao više od 56.000 evra.

Policija ističe da se osnovano sumnja da je Miloš izvršio krivična dela zloupotrebe odgovornog lica, falsifikovanja službene isprave i posluge, što je sadržano dopunom krivične prijave. Febrauara ove godine Miloš je osumnjičen da je izvršio krivična dela zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službene isprave, napominju iz policije.

Izvor:Kurir

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži