Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Motociklista pucao na pešaka
 
 

Motociklista pucao na pešaka

Dvadesetogodišnji mladić povređen je sinoć u Kragujevcu kada je na njega pucala, za sada nepoznata osoba, u spomen parku “Šumarice”.

Prilikom pucnjave ubijen je pas kojeg je mladić šetao.

Mladić je sa prostrelnom povredom noge odmah prevezen u Urgentni centar. Portparol Kliničkog centra Kragujevac Vanja Đorđević rekla je da je povređeni mladić stabilno i van životne opasnosti.

- On je zadobio prostrelne rane obe potkolenice i ustrelne rane obe natkolenice. Posle detaljnog specijalističkog pregleda zbrinut je u jedinici intenzivne nege i pod stalnom je kontrolom hirurga i ortopeda – rekla je Đorđević.

U izjavi Tanjugu, portparol Policijske uprave Kragujevac Slobodan Lazarević je rekao da su napadači u bekstvu ali da policija za njima intenzivno traga.

- Osoba u koju je pucano iz vatrenog oružja je bila pešak. Na nju je ispaljen metak iz motocikla u pokretu, kojim je upravljala jedna osoba, dok je druga pucala - naveo je Lazarević.

Zvanično saopštenje u vezi ovog događaja biće izdato danas.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');