Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika ČUDNI SU PUTEVI GOSPODNJI: Pop jurio audijem sa rotacijom!
 
 

ČUDNI SU PUTEVI GOSPODNJI: Pop jurio audijem sa rotacijom!

Policijski presretač zaustavio je kod Čačka crni "audi" sa zatamnjenim staklima i rotacionim svetlom, koji je jurio 100 na sat. Sveštenik se pravdao time da nije znao da je to zabranjeno.

ŽURIO NA SAHRANU!

Policijski presretač zaustavio je kod Čačka crni “audi” sa zatamnjenim staklima i rotacionim svetlom koji je jurio 100 na sat. Sveštenik se pravdao da nije znao da je to zabranjeno.

Policajci su se šokirali kad su za volanom “audija” videli sveštenika, a on im se pravdao da nije znao da je zabranjeno voziti pod rotacijom! Kad su ga pitali odakle mu policijsko rotaciono svetlo, rekao im je da ga je kupio na buvljoj pijaci u Pančevu za 20 evra!

Sveštenik je preticao preko pune linije, a zbog svetlosne i zvučne signalizacije sklanjala su mu se sva vozila na putu, pa čak i kamioni.

Kada ga je zaustavila policija, on je izašao i rekao: “Žurim na sahranu, zašto ste me zaustavili?”.

- Novčana kazna za nedozvoljenu upotrebu rotacionih svetala iznosi 15.000 dinara – kaže Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Izvor:Informer

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');