Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika BILI STRAH I TREPET U NIŠU: Uhapšen mlađi Ajkula, potraga za njegovim bratom!
 
 

BILI STRAH I TREPET U NIŠU: Uhapšen mlađi Ajkula, potraga za njegovim bratom!

Niška policija uhapsila je Mirka Ajkovića, zvanog Ajkula, i još tri osobe zbog sumnje da su ostećenu osobu primorali da im nekretninu vrednu 11 miliona dinara proda za 100.000 dinara. Traga se za Zoranom Ajkovićem.

Niška policija uhapsila je Mirka Ajkovića (30), zvanog Ajkula, Vasu Ivanovića, Marka Zečevića i Gorana Ilića zbog iznude.

Oni se sumnjiče da su ostećenu osobu primorali da im nekretninu vrednu 11 miliona dinara proda za 100.000 dinara.

Policija je navela da je u toku potraga za Zoranom Ajkovićem (42).

Podsetimo, sestra Ajkovića, Vesna, je krajem septembra osuđena na četiri godine zatvora i novčanu kaznu od 400.000 dinara zbog utaje poreza.

Policija vodi istragu o poslovima porodice Ajković zbog sumnji da su novac stečen prodajom droge ulagali u nekretnine u Nišu i Švajcarskoj.

Izvor:Telegraf

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');