Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Poštar nestao sa 700.000 dinara za penzije
 
 

Poštar nestao sa 700.000 dinara za penzije

Za poštarom koji je trebalo da isplati penzije po selima kod Kraljeva ostali su bicikl i prazna torba, a njegov otac sumnja da se sakrio ili da je otišao u inostranstvo.

Penzioneri u selima Žiča i Gotovac kod Kraljeva ostali su bez novca jer je poštar Ivan Erdoglija (29) nestao sa 700.000 dinara koje je trebalo da im isplati.

Kako piše “Blic”, on je u petak u pošti u Žiči preuzeo novac, a nestanak poštara je prijavio njegov otac Zoran tek tri dana kasnije.

Za poštarom su ostali bicikl i prazna torba, a njegov otac sumnja da se sakrio ili da je otišao u inostranstvo.

Erdoglija je poslednje dve godine poštar u ovom delu Kraljeva.

- Ivan je divan mladić. Radio je i subotom i nedeljom. Uplaćivao ljudima račune za struju i vodu. Nikada nikog nije prevario. Samo da je živ, ostalo je nebitno – rekao je jedan meštanin za “Blic”.

Izvor: Blic

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');