Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika OTKRIVAMO: Ovo je čovek koji je optužen za krađu 980.000 evra s bankomata!
 
 

OTKRIVAMO: Ovo je čovek koji je optužen za krađu 980.000 evra s bankomata!

Slobodan Nikolić tvrdi da ima nameru da vrati celokupan iznos banci "Inteza" nakon prodaje nekoliko igrača, pošto je licencirani menadžer UEFA. Sumnja se da je imao pomoć u banci.

Slobodan Nikolić, najveći domaći pljačkaš banke koji je uhapšen u beogradskom hotelu “Hajat” zbog optužbe da je ukrao s bankomata banke “Inteza” novac u vrednosti od 980.000 evra, veći deo novca potrošio je na kockanje!

Kako je objasnio nakon privođenja, ima nameru da vrati celokupan iznos banci “Inteza” nakon prodaje nekoliko igrača, pošto je licencirani menadžer UEFA, saznaje Telegraf.rs.

Policija trenutno utvrđuje kako je uspeo da podigne ovoliku sumu s bankomata, kao i da li je imao saučesnika u samoj banci.

Njega su uhapsili pripadnici Uprave kriminalističe policije MUP-a Srbije zbog sumnje da je u periodu od sredine maja do sredine juna prevarom oštetio banku “Inteza” za 985.000 evra. Nikolić je zloupotrebio softver sistem u banci, čija je svrha bila kontrola korišćenja i autorizacije platnih kartica.

Kako se sumnja, Nikolić  je podizao novac s bankomata, ali se to na njegovom računu pokazivalo kao priliv para. On je svaki dan podizao maksimalne količine novca, ali je to predstavljalo njegovu zaradu. O uočenim neregularnostima nadležni iz banke obavestili su policiju, nakon čega je Nikolić uhapšen.

Izvor:Telegraf.rs

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');