Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Dve osobe ranjene u dva napada
 
 

Dve osobe ranjene u dva napada

Kragujevačka policija saopštila je da policija intenzivno radi na identifikovanju obojice napadača.

Kako je navedeno u saopštenju, Kragujevčanin D.N. ranjen je oko šest sati u centru grada, kada je u njega, za sada nepoznata osoba, pucala iz pištolja i nanela mu više prostrelnih rana u predelu natkolenice.

D.N. je taksi vozilom prebačen u Klinički centar u Kragujevcu gde je zadržan na lečenju i gde je konstantovano da je zadobio lake telesne povrede, navedeno je u saopštenju, u kome se dodaje da je u mladića pucano ispred noćnog kluba "Nemam Ve De" u ulici Aleksandra prvog Karađorđevića.

Ubodnu ranu u predelu lađe zadobio je M.M. nešto pre tri sata izjutra u ispred šarene pijace u Beogradskoj ulici, kada ga je napala nepoznata osoba koja se potom udaljila.

M.M. je vozilom Hitne pomoći prebačen u Klinički centar u Kragujevcu, navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da se lekari još nisu izjasnili o stepenu težine zadobijene povrede.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');