Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika DEČAK IZ UKRADENOG RENOA: Kradljivče, nećeš daleko, mama nije sipala benzin!
 
 

DEČAK IZ UKRADENOG RENOA: Kradljivče, nećeš daleko, mama nije sipala benzin!

Kada su policajci pitali dečaka (7), kojeg je lopov slučajno oteo, da li ga je bilo strah, on im je odgovorio: "Nisam se uplašio, to je moj auto". Mališan živi s majkom, jer mu se otac nalazi na izdržavanju zatvorske kazne.

Sedmogodišnji M. K., kojeg je lopov slučajno oteo kada je preksinoć ukrao “reno klio” u Ulici vojvode Stepe, bio je krajnje pribran i uopšte se nije uplašio.

Pošto je dečakova majka Svetlana K. na trenutak izašla do prodavnice, lopov je uleteo u kola i dao gas. Pravo iznenađenje bio je mališan na zadnjem sedištu, kojeg je nedugo potom ugledao.

Prema pisanju “Informera”, među njima je počeo krajnje neuobičajen dijalog.

Lopov: Šta ćeš ti u kolima?!

Dečak: Šta ćeš ti ovde? To je moj auto!

Lopov: Sedi tu i ćuti!

Dečak: Nećeš daleko stići, mama nije sipala benzin!

(Lopov ubrzo shvata da mu je bolje da batali sve. Parkirao se i otvorio vrata.)

Lopov: Sedi tu i čekaj. Doći će neko da ti pomogne.

Policajci kažu da je lopov odvezao auto i dečaka oko kilometar i po u pravcu prema Kumodražu i da ga je tamo parkirao i nestao. Kada su ga kasnije pitali da li se uplašio, dečak je rekao:

- Nisam se uplašio, to je moj auto! – piše “Informer”, oslanjajući se na neimenovani izvor iz policije, i navodeći da mališan živi s majkom, jer mu se otac trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne.

Izvor:Informer

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');