Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika “Grom“ drma i u Šumadiji
 
 

“Grom“ drma i u Šumadiji

U akciji ”Grom”, sprovedenoj u ranim jutarnjim satima, pripadnici kragujevačke policije izvršili su 25 pretresa na različitim lokacijama na području šumadijskih opština.

Tom prilikom, zaplenili su 553 grama droge ”spid”, 3.839 grama marihuane, 68 tableta koje se nalaze na listi opojnih droga i psihotropnih supstanci, dve semenke indijske konoplje, dve digitalne vage, vazdušnu pušku, 15 komada municije i skuter.

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, slobode je lišeno i, uz krivičnu prijavu, zameniku Višeg javnog tužioca u Kragujevcu sprovedeno šest lica – tri iz Kragujevca, dva iz Aranđelovca i jedno iz Knića.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');