Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Droga iz Kragujevca završila u visokim pećima
 
 

Droga iz Kragujevca završila u visokim pećima

U Termoelektrani “Nikola Tesla” u Obrenovcu u subotu je uništeno 1.740 kilograma droge, zaplenjene na teritoriji Policijske uprave Kragujevac. Vrednost uništene droge na ilegalnom tržištu narkotika je veća od 15 miliona evra.

- To je naš cilj – da uništimo drogu da ne truje našu decu. Ovo nije samo u fizičkom smislu uništavanje droge, nego je i simbolično zadat završni udarac – otkrivanje počinalaca, hapšenje, zaplena, pravosnažna presuda i uništavanje droge - rekao je novinarima premijer i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

On je nakon spaljivanja droge naveo da se u depoima policije čuva još 11 tona droge i istakao da je ovim uništavanjem narkotika počelo sistemsko rešavanje tog velikog problema.

Dačić je naveo da je uništeno 1.700 kilograma marihuane, 40 kilograma heroina i nešto malo hašiša i dodao da ne postoji dozvola za uništavanje kokaina i amfetamina u TENT zbog zaštite životne sredine.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži