Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Pucali, krali i kamenovali 120 fića
 
 

Pucali, krali i kamenovali 120 fića

fiat logoHuligani oštetli 120 automobila "fijat 500L". Bacali kamenje, krali, a čak je zabeleženo i da su pucali na automobile iz vatrenog oružja, piše Blic.

U toku ove godine, na putu od Kragujevca do luke Bar, huligani su oštetili 120 automobila "fijat 500 l“ . Na železničku kompoziciju koja prevozi automobile bacano je kamenje, bilo je krađa, a čak je zabeleženo i da su pucali na automobile iz vatrenog oružja.

Kako piše list, većina vandalizama se dešavalo na teritoriji Crne Gore. Radnici koji su zaposleni na transportu vozila su prijavili pucnjavu i pronađena su tanad. Uz to, registrovano je i da su sa jednog automobila skinuta sva četiri točka.

MUP Crne Gore je saopštio da je od 12. avgusta 2012. na pruzi na relaciji Beograd – Bar, na teritoriji Crne Gore registrovala pet slučajeva kamenovanja, a zbog toga su uhapšena dva maloletna lica. U jednoj kompoziciji ima 212 vozila. Njih prate tri policajca do Prijepolja. Posle toga, kompozicija putuje 20 kilometara bez pratnje, a kada uđe u Crnu Goru, pratnju preuzimaju crnogorski policajci.

Izvor:Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');