Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Učenika napili i gađali pikadom
 
 

Učenika napili i gađali pikadom

Policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv učenika sedmog razreda OŠ "Dragiša Mihailović" u Kragujevcu.

On se tereti da je, u prisustvu još jednog 14-godišnjeg učenika, pikadom gađao osmaka u zadnjicu i naneo mu teške povrede. Kako je rekao načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Goran Živković, "incident se dogodio 11. decembra, u privatnoj kući".

"Povređeni učenik je narednog dana otišao u školu, ali se požalio nastavniku da mu nije dobro. Kod lekara je utvrđeno da ima povrede koje su bile toliko brojne da su kvalifikovane kao teške", izjavio je Živković za Blic.

Kako piše list, dvojica sedmaka su pre časova sreli tog dečaka i onda ga odveli kući i započeli igru "pitalica". Ako ne zna odgovor, morao je da popije čašicu rakije.

To je dovelo do njegovog totalnog pijanstva, posle kojeg je navodno skinut go, stavljen pod hladan tuš, i tu, u kupatilu, gađan pikadom u zadnjicu. Posle toga je odveden u školu, gde mu je navodno zaprećeno da ćuti. Tek sutradan je sve otkriveno.

U školi navode da je pokrenut disciplinski postupak, kao i da će povodom ovog incidenta zasedati Savet roditelja i Nastavno naučno veće.

Izvor: Blic

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');