Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Pokrali magacin Vojske u Divostinu
 
 

Pokrali magacin Vojske u Divostinu

Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je i zameniku višeg javnog tužioca sprovela N. M. (18) i M. S. (35) iz Kragujevca, zbog sumnje za više krivičnih dela – teških krađa.

Postoje osnovi sumnje da su N. M. i M. S., sa još dve osobe za kojima policija intenzivno traga, krajem septembra 2013. godine, obili magacin Vojske Srbije u Divostinu kod Kragujevca, iz kojeg su oduzeli 54 ručne bombe i oko 7.000 metaka različitog kalibra. Pored ovog, policija je rasvetlila još 11 krivičnih dela, u kojima su oni, iz obijenih kuća i stanova, oduzeli veću količinu tehničkih uređaja, zlatnog nakita i oružja u legalnom posedu.

Policija je pronašla deo oduzetih bombi i municije iz magacina u Divostinu, kao i sve oduzete predmete i oružje iz obijenih kuća i stanova. Intenzivno se radi na pronalaženju i ostalog ukradenog naoružanja.

Zamenik Višeg javnog tužioca je, nakon saslušanja, N. M. i M. S. odredio pritvor.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži