Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Dileri prete ubistvom članovima Udruženja Sveti Sava!
 
 

Dileri prete ubistvom članovima Udruženja Sveti Sava!

U lazarevačkom udruženju za borbu protiv narko-dilera poručuju da, uprkos pretnjama, neće posustati u svojoj borbi protiv droge i ljudi koji je prodaju.

Momak koji je sa kapuljačom na glavi došao do žene jednog od članova lazarevačkog Udruženja “Sveti Sava” za borbu protiv narko-dilera i poručio joj: “Pazi kako se vraćaš kući”, poslednja je u nizu pretnji sa kojima se gotovo svakodnevno susreće ovo udruženje.

- Dostavili smo snimak sigurnosne kamere na kojoj se vidi kako momak sa kapuljačom na glavi, nakon pretnje odlazi, a žena ostaje u šoku – kaže član Udruženja “Sveti Sava” za “Blic”.

On dodaje da to nije usamljen primer.

- Pre neki dan su pozvali suprugu drugog člana na fiksni telefon na poslu i rekli: “Nećemo vam zaboraviti ovo što nam radite. Vratiće vam se kad-tad”. Spustio je slušalicu, a onda zvao i na ostale telefone u firmi, na njen mobilni. Žao nam je što ispaštaju nedužni, ali mi u borbi protiv dilera nećemo posustati – poručio je on.

List piše i da je jedan od dilera pre nekoliko dana kolima nasrnuo na jednog od članova udruženja. Oni koje udruženje označi na spisku, često misle da će zaplašivanjem uticati na to da se njihovo ime obriše iz crne knjige, navodi se u tekstu “Blica”.

- Prate nas automobilima, stanu ispred naših kuća i tu kao nešto čekaju. To su očigledni pritisci, ali ih policija legitimiše i ništa više ne može da uradi. Desilo se i da jedan sa liste otvori gepek automobila i mladićima u naselju gde živimo pokazuje snajpersku pušku i pištolj. Namerno pokazuju ljudima koji nas poznaju uz reči: “Evo, vidite čime mi raspolažemo”. Misle da će oni preneti nama i da ćemo se uplašiti. Govore da će nas sve pobiti, da nećemo još dugo biti živi – navode u udruženju primere pretnji sa kojima se suočavaju.

Izvor:Blic

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');