Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Teško povredio pešaka na prelazu i – pobegao
 
 

Teško povredio pešaka na prelazu i – pobegao

U Ulici Dragoslava Srejovića u Kragujevcu, juče oko 16,45 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda, u kojoj je pešak zadobio teške telesne povrede, opasne po život.

Na B. I. (59) iz Kragujevca je, dok je kod ambulante ”Filip Kljajić” prelazio kolovoz na obeleženom pešačkom prelazu, naletelo nepoznato vozilo, koje se kretalo smerom od Ulice Vojislava Kalanovića prema Ulici 19. oktobra. Umesto da zaustavi vozilo i teško povređenom pešaku ukaže pomoć, vozač je nastavio kretanje i udaljio se prema Ulici 19. oktobra.

U saopštenju za javnost, kojim se povodom ovog udesa oglasila, Policijska uprava u Kragujevcu poziva očevice ove saobraćajne nezgode i ostale građane koji mogu da pomognu u identifikovanju vozila i vozača koji je njime upravljao, da se jave Policijskoj ispostavi za dežurstvo i intervencije, telefon 034/192 ili Saobraćajnoj policijskoj ispostavi, tel. 034/324-426.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');