Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Auto goreo dva puta – vlasnik ćuti
 
 

Auto goreo dva puta – vlasnik ćuti

Na automobilu ”folksvagen pasat”, parkiranom na trotoaru Gružanske ulice u Kragujevcu, noćas su, u razmaku od sat i po, izazvana dva požara.

Požar u kojem su, oko 10 minuta posle ponoći, zapaljeni točkovi na automobilu, lokalizovan je pre dolaska Vatrogasno–spasilačke jedinice. Oko 2,40 časova, na istom vozilu, razbijeno je staklo i zapaljena unutrašnjost, koja je potpuno izgorela. Pravovremenom intervencijom pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice ugasili su požar i sprečili njegovo širenje.

Vlasnik vozila nije Policijskoj upravi prijavio noćašnje događaje, dok su vatrogasce spasioce o njima obavestili građani Gružanske ulice. Uviđaj su, u prepodnevnim satima, izvršili pripadnici Uprave za vanredne situacije i Policijske uprave u Kragujevcu.

Intenzivno se radi na rasvetljavanju ovih događaja.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');