Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Pijani razbijali izloge po centru
 
 

Pijani razbijali izloge po centru

Kragujevačka policija privela jutros dvojicu mladića koji su u alkoholisanom stanju polupali više izloga u centru grada.

Policija je jutros, oko 04,00 sata, na uglu Karađorđeve i Ulice Svetozara Markovića u Kragujevcu, zatekla dve osobe, koje su, u vidno alkoholisanom stanju, polomile izlog na prostorijama kompanije ”Delta đenerali”.

Pozornička patrola koja se nalazila u neposrednoj blizini odmah je intervenisala i privela U. A. (23) i N. P. (21), obojica iz Kragujevca.

Utvrđeno je da su, pored izloga na prostorijama ”Delte đenerali”, oni razbili reklamni izlog u Ulici Aleksandra Prvog Karađorđevića, kao i prozor na SUR ”Balkan” u Ulici Branka Radičevića.

Protiv U. A. i N. P., Osnovnom javnom tužilaštvu biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');