Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Otkrili 101,5 kilograma presovane marihuane
 
 

Otkrili 101,5 kilograma presovane marihuane

Kragujevačka kriminalistička policija sinoć je presekla lanac krijumčarenja droge sa područja Kosova i Metohije u centralnu Srbiju.

Uz pomoć kolega iz Beograda, kragujevački policajci uhapsili su D. F. (53) i V. G. (31), sa područja opštine Peć, kod kojih je pronađeno 101,5 kilograma presovane marihuane.

Zaplenjena marihuana nalazila se u specijalnom bunkeru teretnog kombija, zapakovana u 94 paketa. Kombijem, koji je kragujevačka kriminalistička policija zaustavila na Ibarskoj magistrali, upravljao je V. G., dok se ispred njega, kao ”čistač”, u putničkom vozilu marke ”ford”, nalazio D. F.

Prodajom zaplenjene presovane marihuane, narko dileri bi zaradili oko 200.000 evra.

Uhapšenima je određena mera zadržavanja do 48 sati, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');