Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika SINOĆ STIGLI IZ FRANCUSKE: Bračni par se ugušio zbog zapušenog odžaka!
 
 

SINOĆ STIGLI IZ FRANCUSKE: Bračni par se ugušio zbog zapušenog odžaka!

Par je živeo u zaseoku Staro selo kraj groblja, a jutros ih je pronašla komšinica koja je došla po vodu u njihovo dvorište.

Ona ih je pozvala po imenima i bilo joj je čudno što se ne javljaju. Veče pre ona je sedela s parom u njihovoj kući i znala je da moraju biti tamo. Kad je videla da se ne javljaju, uplašila se i obavestila komšije, pa je neko pozvao policiju. Policajci su stigli oko 10 sati, obijena su vrata kuće i njih dvoje nađeni su u sobi bez znakova života. Muškarac je ležao na krevetu, a žena je nađena na podu. Mi samo pretpostavljamo da je verovatno bio zapušen odžak, pa su ostali bez kiseonika – kaže komšinica para iz Masloševa.

Bračni par je sinoć stigao u svoju seosku kuću. Reč je o ljudima koji su 20 godina radili u Francuskoj, tamo zaradili penzije, a u Masloševo dolaze više puta godišnje. U Francuskoj im žive i sin i ćerka. Sinoć su doputovali, neko vreme sedeli s komšijama u svojoj kući i razgovarali, a onda se društvo razišlo. Šta se u njihovoj kući tačno desilo, komšije nisu znale. R. Ć. (72) bio je slabije pokretan, ali je njegova supruga R. Ć. (64) bila vitalna žena, kažu komšije.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');