Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika HAPŠENJA zbog krađa, razbojništva i posedovanja droge
 
 

HAPŠENJA zbog krađa, razbojništva i posedovanja droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su A. S. (28), N. Đ. (25), D. P. (25) i U. K. (23) iz Kragujevca i, uz krivičnu prijavu, sproveli ih Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili 10 krivičnih dela - pet razbojništva i pet teških krađa na drzak način.

Postoje osnovi sumnje da su A. S., N. Đ., D. P. i U. K., u protekla dva meseca, maskirani i uz pretnju pištoljem, iz kioska, menjačnica i kladionica na području opštine Kragujevac, od zaposlenih oduzimali novac. Policija je pronašla repliku pištolja korišćenog prilikom izvršenja krivičnih dela.

Prema jučerašnjem saopštenju pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su S. T. (24) iz Beograda i D. D. (26), U. K. (23) i S. I. (29) iz Kragujevca i odredili im meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

U odvojenim akcijama, policija je u Topoli zaustavila dva putnička vozila, u kojima je kod osumnjičenih pronašla 26,15 grama opojne droge heroin. Oni će danas, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

This content has been locked. You can no longer post any comment.