Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Povredjivanja tokom komercijalnog lova
 
 

Povredjivanja tokom komercijalnog lova

Tokom komercijalnog lova na prepelice u ataru sela Kikojevac kod Knića, u nedelju 16.08., oko 09,15 časova, iz lovačke puške povređena su dvojica lovaca.

Kada su prepelice poletele iz njive zasejane kukuruzom, lovac (25) iz Kragujevca je pucao u njihovom pravcu i tom prilikom muškarcu (59) iz Kragujevca naneo tešku telesnu povredu u predelu levog oka, a drugom lovcu (39) iz Gornjeg Milanovca lake telesne povrede. Od lovca koji je kolegama naneo povrede oduzeto je oružje.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');