Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Napali policajca
 
 

Napali policajca

U Kragujevcu je danas uhapšen dvadesetogodišnji B.D. zbog sumnje da je ugrožavao sigurnosti i sprečio službeno lica u obavljanju službene radnje Sumnja da su B. D. i S. A., obojica iz Kragujevca, 21. novembra, oko 23 sata, na Trgu Narodnog fronta u Kragujevcu, vlasniku jednog kafića uputili ozbiljne pretnje, a zatim stolicom razbili staklo na izlogu lokala.

Prilikom intervencije policije, nožem i tvrdim predmetom napali su policajca, koji je, blokirajući napad, zadobio tešku telesnu povredu. Tada je na uhapšen S. A. i njemu je, zbog sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i napad na službeno lice u izvršenju službene dužnosti, određen pritvor.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');