Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Saobraćajna nezgoda u Topoli, putnik poginuo vozač zadobio teške telesne povrede
 
 

Saobraćajna nezgoda u Topoli, putnik poginuo vozač zadobio teške telesne povrede

Prema saopštenju PU Kragujevac u saobraćajnoj nezgodi koja se, 6. decembra 2015. godine, oko dva i po sata posle ponoći, dogodila u Topoli, poginuo je putnik u vozilu, dok je vozač zadobio teške telesne povrede.

Putničko vozilo ''alfa romeo'', kojim se N. P. (24) iz Topole kretao neprilagođenom brzinom i pod dejstvom alkohola, sletelo je sa kolovoza, udarilo u betonski stub, stablo i metalnu ogradu pored puta, nakon čega se prevrnulo. Putnik u vozilu iz okoline Topole (24 godine) podlegao je povredama u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok je N. P., zbog zadobijenih teških telesnih povreda, zadržan na lečenju. Protiv njega će, nadležnom tužilaštvu, biti podneta krivična prijava.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');