Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Dve osobe pronađene mrtve u snegu u opštini Rekovac
 
 

Dve osobe pronađene mrtve u snegu u opštini Rekovac

Dve osobe Jelica Stevanović (87) iz Lomnice i Milorad Živanović (68) iz Siljevice, sela u opštini Rekovac, pronađene su mrtve u snegu, potvrdio je Tanjugu predsednik opštine Rekovac Predrag Đorđević.

"Nije reč o beskućnicima i ne znamo da li je uzrok smrti smrzavanje ili je u pitanju prirodna smrt", rekao je Đorđević, navodeći da je Jelica pronađena u dvorištu kuće u kojoj je živela. Mnogo je domaćinstava u ovoj opštini u kojima sami žive stariji ljudi, a potomci su im u drugim gradovima Kragujevcu, Beogradu, Jagodini i Jelica ima dve kćerke u Kragujevcu, dodao je Đorđević.

Živanović je, navodno, u Siljevicu došao taksijem da poseti majku koja ima 90 godina, a nađen je smrznut oko 30 metara od kuće u kojoj mu živi majka. Smrt se dogodila 4.januara. Đorđević je istakao da su svi putevi, i oni u najudaljenijim selima, očišćeni i može se doći u svako selo, svaki zaseok.

foto: Tanjug

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');