Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika UHAPŠENI zbog osnova sumnje izvršenja krađe, razbojništva i prevara
 
 

UHAPŠENI zbog osnova sumnje izvršenja krađe, razbojništva i prevara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su i, uz krivičnu prijavu, Osnovnom javnom tužilaštvu sproveli P. R. (35) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa na naročito drzak i bezobziran način, prevara i krađa.

Postoje osnovi sumnje da je P. R., u januaru 2016. godine, na groblju u naselju Beloševac u Kragujevcu, starijoj ženi ukrao tašnu u kojoj su se nalazili novac i lična dokumenta.

Sumnja se da je ostala krivična dela, u kojima je takođe oduzeo novac, izvršio u Kragujevcu nad starijim sugrađankama lažno se predstavljajući, a jednoj oštećenoj uputio je i ozbiljne pretnje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu nadležnim tužilaštvima podneli su krivične prijave protiv trojice muškaraca (starosti 21, 18 i 16 godina), svi iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dva krivična dela razbojništvo.

Postoje osnovi sumnje da je najstariji od njih, 10. januara 2016. godine, od jednog sugrađanina, uz pretnju nožem, oduzeo novac, dok su druga dvojica, 6. januara 2016. godine, fizički napali žrtvu, naneli joj tešku telesnu povredu i takođe oduzeli novac.

Policijski službenici pronašli su deo oduzetog novca i vratili vlasniku.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');