Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Unuštavanje neekspoldiranih ubojnih sredstava
 
 

Unuštavanje neekspoldiranih ubojnih sredstava

U cilju sprovođenja mera zaštite i spasavanja stanovništva i materijalnih i kulturnih dobara od neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS) u miru obaveštavamo Vas da će dana 22.01.2016. godine tim za uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava (NUS) Uprave za civilnu zaštitu Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije izvršiti preuzimanje, transport i uništavanje NUS-a na teritoriji opštine Topola i opštine grada Кragujevca.

 

Preuzimanje pronađenih ubojnih sredstava izvršiće se dana 22.01.2016. godine oko 09:00 časova na lokaciji „Tenkodrom“ u Кragujevcu u ul. Vladimira Rolovića bb. Mesto za uništavanje ubojnih sredstava odrediće tim za uništavanje NUS-a. U skladu sa propisima i pravilima postupanja sa NUS-om, tim za uništavanje NUS-a sarađivaće sa pripadnicima Policijske uprave, službe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć kao i pripadnicima Vatrogasno-spasilačke brigade Кragujevac.

foto: sumadijapress.co.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži