Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Tri saobraćajne nesreće u Kragujevcu
 
 

Tri saobraćajne nesreće u Kragujevcu

U Kragujevcu su se jutros dogodile tri saobraćajne nesreće u kojima ima i nastradalih osoba. Prema rečima direktora Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, Aleksandra Kličkovića, u udesu u kod crkve u Vašarištu poginuo je vozač. Prema njegovim rečima, jutros oko 10 do šest, vozilo je udarilo u banderu, a vozač je nastradao na mestu nesreće. Gotovo istovremeno, u 6 sati i 45 minuta, dogodile su se nesreće u Ilićevu i Šumaricama.

U Ilićevu nije bilo povredjenih, dok je u nesreći u Šumaricama povredjeno više osoba, medju kojima i jedno dete, rečeno nam je u Hitnoj pomoći. Očekujemo i zvanično saopštenje iz Policijske uprave u Kragujevcu.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');