Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika MUP Aranđelovac: Krivične prijave za krađu dva putnička vozila marke ''jugo''
 
 

MUP Aranđelovac: Krivične prijave za krađu dva putnička vozila marke ''jugo''

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Aranđelovcu podneli su Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv dvojice muškarca (21 i 19 godina), obojica iz Aranđelovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Postoje osnovi sumnje da su oni, krajem 2015. godine, u Aranđelovcu ukrali dva putnička vozila marke ''jugo''. Sumnja se da su oduzeta vozila rastavili u delove a limariju isekli na komade i sve prodali otkupljivačima sekundarnih sirovina.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');