Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Skener 2: Uhapšeno 6 odgovornih lica u Kragujevcu
 
 

Skener 2: Uhapšeno 6 odgovornih lica u Kragujevcu

Pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva, uhapsili su i zadržali dvojicu odgovornih lica privrednog društva Elektroporcelan, D.M. (1957) i Z.S.(1959) kao i S.S.S. (1954), odgovorno lice VST doo iz Beograda, D.N. (1956), odgovorno lice Lasernet sistemi iz Beograda, I.Ž. (1984), odgovorno lice Toner pro iz Beograda i V.M. (1952), odgovorno lice Deklo doo iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela zloupotreba položaja odgovornog lica i falsifikovanje službene isprave
zatvor.jpg - 50.32 Kb

Sumnja se da su od septembra 2013. do decembra 2014. godine, zbog blokade tekućeg računa Elektroporcelan iz Aranđelovca, prodavali robu preko privrednih društava VST doo iz Beograda, Lasernet sistemi iz Beograda, Deklo doo iz Beograda i SZR Toner pro iz Beograda, kao i da su poslovni odnos zatvarali fiktivnim kompenzacijama, nakon čega su po osnovu simulovanih poslovnih odnosa sa privrednim društvom Elektroporcelan deo novca uplaćivali na tekući račun Z.S.

Oni se terete da su na taj način oštetili Elektroporcelan za ukupno 4.557.404 dinara, i pribavili protivpravnu imovinsku korist ovim privrednim društvima u ukupnom iznosu od 5.027.404 dinara.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');