Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Otkrivene dve labaratorije za proizvodnju droge
 
 

Otkrivene dve labaratorije za proizvodnju droge

Kragujevačka policija je nakon intenzivnog operativnog rada, otkrila dve labaratorije za proizvodnju droge i uhapsia četiri osobe osumnjičene da su se kao članovi organizovane kriminalne grupe bavili proizvodnjom i prometom narkotika.
lab marihuana.jpg - 130.31 Kb

 

Zbog postojanja sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšeni su vođa kriminalne grupe V.A. (27) iz Kragujevca, kao i članovi A.O. (27) takođe iz Kragujevca, i M.Č. (32) i Lj.S. (30) iz Beograda.

Pretresom porodičnih kuća na dve lokacije u Kragujevcu, policija je u labaratorijama sa kompletnom aparaturom za proizvodnju opojne droge, zaplenila 214 biljaka idijske konoplje, ukupne mase 31 kilogram, od koje se proizvodi opojna droga marihuana.

lab marihuana 1.jpg - 150.46 Kb

Postoje osnovi sumnje da su članovi ove kriminalne grupe u labaratorijama proizvodili marihuanu i prodavali je uživaocima opojne droge na ulicama Beograda i Kragujevca.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');