Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Došlo je do nesporazuma, nisam nikog ubio!
 
 

Došlo je do nesporazuma, nisam nikog ubio!

N.D. (34) iz Kragujevca, koji je uhapšen zbog sumnje da je nakon svađe zbog računa za prevoz od 180 dinara, napao taksistu Branislava Đukića (66), nakon čega je ovaj preminuo za volanom, saslušan je danas u Višem tužilaštvu.

 

On je priznao da je bio na mestu događaja, ali je negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret. Rekao je da nikoga nije ubio. Viši javni tužilac predložio je 30 dana pritvora. Kragujevačka policija saopštila je juče da je rasvetlila ubistvo taksiste i privela osumnjičenog. Viši javni tužilac naložio je obdukciju tela preminulog taksiste. Kada se bude znao tačan uzrok smrti i budu analizirani snimci sa sigurnosnih kamera u okolini, znaće se i koje se delo uhapšenom N.D. stavlja na teret.

Kako Telegraf nezvanično saznaje u policiji, krivično delo nakon istrage može biti preinačeno. Sporne su pretpostavke da je taksista nakon sukoba sa mušterijom možda preminuo zbog stresa i ranije narušenog zdravlja. Prema nepotvrđenim podacima, N.D. je u policiji rekao da je došlo do nesporazuma sa taksistom. On je objasnio da zbog zdravstvenih problema koje ima nije mogao sedeći na sedištu u taksiju da izvadi pare iz džepa, pa je izašao van vozila da bi spremio novac. Taksista je verovatno pomislio da je u pitanju još jedan neplatiša, nakon čega je došlo do sukoba.

Istraga treba da utvrdi šta se tačno u automobilu desilo. Taksista Mega taksija, Branislav Đukić Đuka (66), metalac u penziji, preminuo je u sredu uveče za volanom svog auta, posle svađe sa mušterijom zbog računa za vožnju koji je iznosio manje od 200 dinara. Osumnjičeni, koji živi nedaleko od mesta događaja, uhapšen je kada se pojavio na licu mesta u vreme uviđaja. Njegov poznanik rekao je za Telegraf da N.D. nije ni znao šta se desilo nakon što je otišao iz taksija kući, da je taksista preminuo u autu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');