Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Policija je pronašla pištolj i ''fantomke''
 
 

Policija je pronašla pištolj i ''fantomke''

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su braću B. N. (22) i B. N. (18), obojica iz Kragujevca, kao i D. Đ. (20) iz Vrnjačke Banje i odredili im meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo i dva razbojništva u pokušaju.

 

Postoje osnovi sumnje su 12. januara 2017. godine, nakon što je jedan od osumnjičene braće ušao u trgovinsku radnju u naselju ''Šest topola'' u Kragujevcu kao izvidnica a kasnije ispred nje čuvao stražu, druga dvojica, maskirani ''fantomkama'' i uz pretnju pištoljem, od radnice oduzeli preko 50.000 dinara.

Sumnja se i da su, na isti način, 12. i 15. januara 2017. godine, pokušali da oduzmu novac u apoteci i trgovinskoj radnji u naseljima ''Pivara'' i ''Erdoglija''. Nakon uključivanja alarma i pružanja otpora zaposlenih, osumnjičeni su pobegli.

Policija je pronašla pištolj i ''fantomke'' koje su koristili prilikom izvršenja navedenih krivičnih dela. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');