Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika PU: Hapšenja razbojnika na licu mesta
 
 

PU: Hapšenja razbojnika na licu mesta

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu su, odmah nakon razbojništva na benzinskoj stanici ''Lukoil'' u Ravnom Gaju kod Knića, uhapsili osumnjičenog, sprečivši ga da pobegne sa opljačkanim novcem.

 

Postoje osnovi sumnje da je A. S., 13. februara 2017. godine, oko dva sata posle ponoći, maskiran fantomkom i uz pretnju pištoljem, od radnika benzinske stanice tražio da mu preda pazar, što je on i učinio.

Policija je A. S. uhapsila na benzinskoj stanici i kod njega pronašla oduzetih 15.000 dinara i 50 evra. Pored novca, pronađeni su fantomka i replika pištolja. Osumnjičenom je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati. On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');