Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Hronika Hapšenja kriminalne grupe zbog izvršenih razbojništava
 
 

Hapšenja kriminalne grupe zbog izvršenih razbojništava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom uhapsili su kriminalnu grupu koja je u ovom gradu, u proteklih 20 dana, izvršila tri razbojništva i dva razbojništva u pokušaju.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili ova, kao i krivična dela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga, uhapšeni su N. D. (20), V. P. (18) i M. T. (18), svi iz Kragujevca.

Postoje osnovi sumnje da su oni sa sedamnaestogodišnjim Kragujevčaninom, protiv kojeg je takođe podneta krivična prijava, maskirani ''fantomkama'' i uz pretnju pištoljem, u dve prodavnice i mesari od zaposlenih oduzeli oko 60.000 dinara.

Policija je kod osumnjičenih pronašla pištolj korišćen prilikom razbojništava, više komada municije, 22 grama marihuane, razgramirane i pripremljene za prodaju i vagicu za merenje opojne droge, koje su izbacili iz vozila neposredno pre hapšenja. N. D., V. P. i M. T. određena je mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.

Oni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

This content has been locked. You can no longer post any comment.